Ιστορικό

Ο πατέρας μου Νικόλαος Λόγος ξεκίνησε να ασχολείται με την επιχείρηση κρεάτων από το 1950 συνεχίζοντας την παράδοση και το μεράκι που κληρονόμησε από τον πατέρα του. Μεγαλωμένος στο ΑΡΓΥΡΩ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Ν. Εύβοιας έμαθε να αναγνωρίζει το καλό κρέας και να μπορεί να διακρίνει ότι η καλή επιχείρηση δεν είναι αυτή που βγάζει πολλά χρήματα αλλά ευχαριστημένους πελάτες.

Από τότε μέχρι σήμερα η αγάπη και το μεράκι του πατέρα μου για το καλό και ποιοτικό κρέας αποτελεί έμπνευση και για μένα τον ίδιο. Αυτή αποτέλεσε και για μένα το ερέθισμα να ασχοληθώ με το αντικείμενο και να προσφέρω και εγώ με τη σειρά μου κάτι σε αυτή την μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση. Ολοκληρώνοντας τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το 1982, δημιούργησα το κρεοπωλείο Λόγος στη Ν. Μάκρη Αττικής.

Έχοντας όλες τις γνώσεις  και το μεράκι που κληρονόμησα από τον πατέρα μου και εκτιμώντας τη σημασία του τι εστί ποιοτικό κρέας  ανέλαβα την υποχρέωση απέναντι στην Ελληνική οικογένεια να παρέχω υπηρεσίες αξίας και ποιότητας.

Συνέχισα την οικογενειακή παράδοση έχοντας μια επιτυχημένη πορεία που επιβεβαιώνει όλες αυτές τις προσπάθειες της οικογενείας μου για την εξασφάλιση ποιοτικών κρεάτων και την απόδοση μεγίστης σημασίας στην ευχαρίστηση του πελάτη. Κατά την πορεία μου αυτή δημιούργησα στενές σχέσεις με μεγάλους παραγωγούς κρεάτων από το Ν. Ευβοίας φέρνοντας στο πιάτο σας κρέατα που εμπιστεύομαι και εγώ για τα παιδιά μου.

Ιωάννης Λόγος

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather