Προϊόντα

Μερικά από τα πιο τυπικά σχόλια των πελατών μας τη πρώτη φορά που δοκιμάζουν τα προϊόντα μας είναι…

“Έχει την ίδια αγνή γεμάτη γεύση με τα κρέατα των χωριών”

“Γεύση και ποιότητα που μόνο οι μεγαλύτεροι θυμούνται από παλιά … τότε που τα κρέατα ήταν αγνά και τα ζώα εκτρέφονταν με φυσικές μεθόδους. Μια γεύση που σε μαγεύει”

Βοδινό κρέαςΧοιρινό κρέαςΑρνιά - ΚατσίκιαΠουλερικά

Το βοδινό κρέας της Νότιας Εύβοιας και συγκεκριμένα της Καρύστου είναι παγκοσμίως γνωστά και συνώνυμα της ποιότητας και της γεύσης. Η οικογένεια Λόγου με τη σειρά της, με μια παράδοση 23 ολόκληρων χρόνων στο χώρο της εκτροφής και σφαγής κρεάτων, εγγυάται πως η ποιότητα των κρεάτων της είναι ισάξια  της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι πελάτες στα προϊόντα τους.

Το βοδινό κρέας της Καρύστου είναι μαλακό, πλούσιο στη γεύση και πάνω από όλα Ελληνικό.

Έχει αποδειχθεί από έρευνες επιστημόνων αλλά και από τη μακρόχρονη παράδοση στην εκτροφή και σφαγή κρεάτων πως τα κρέατα της Νότιας Ευβοίας είναι κρέατα χαμηλά σε λιπαρά και πλούσια σε πρωτεΐνες και σίδηρο.

Λόγω της προσεκτικής επιλογής των κρεάτων που διαθέτουμε στην αγορά, και του γεγονότος ότι οι συνεργάτες της επιχείρησης μας είναι οικογενειακού χαρακτήρα φάρμες, ο πελάτης μας μπορεί να είναι σίγουρος ότι το κρέας που αγοράζει είναι πάντα το καλύτερο. Η αρχή της οικογένειας Λόγου είναι ότι αυτό που πουλάμε στον πελάτη είναι αυτό που τρώνε τα παιδιά μας.

Τα κρέατα μας αφήνονται κρεμασμένα για δύο με τρεις εβδομάδες προτού τεμαχιστούν και πάντα σύμφωνα με τις πιο υψηλές διαδικασίες υγιεινής και αποστέλλονται στο κρεοπωλείο μας μέσα σε αυτοκίνητα-ψυγεία χωρίς να χάσουν σταγόνα φρεσκάδας και ωριμότητας.

Σαν οικογένεια δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των κρεάτων μας. Ως επιχειρηματίες εστιάζουμε στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Δοκιμάζοντας τα χοιρινά μας κρέατα θα διαπιστώσετε τη διαφορά.

Εργοστασιακά παραγόμενα κρέατα προέρχονται από την εκτροφή ζώων που εμβολιάζονται με ουσίες που περιέχουν φάρμακα και τεχνητές ουσίες προς ενίσχυση της παραγόμενης ποσότητας και γεύσης. Εμείς απεναντίας στηριζόμαστε σε παραδοσιακές μεθόδους εκτροφής και σφαγής ζώων, πιστεύοντας πως η προσφορά των καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας είναι πιο σημαντική από το εφήμερο οικονομικό κέρδος

Το χοιρινό μας είτε σαν μπριζόλα είτε σαν μπέικον είτε μαγειρευτό είτα στα κάρβουνα έχει μια ιδιαίτερη γεύση προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική απόλαυση. Δοκιμάστε το και πείτε μας τα σχόλια σας.

Τα λουκάνικα μας φτιάχνονται με τους πιο παραδοσιακούς τρόπους και τεχνικές χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά. Τα αλλαντικά μας διακρίνονται για τη γεμάτη και πλούσια γεύση τους εξασφαλίζοντας στον πελάτη ότι τα χρήματα του έχουν  αντίκρισμα την ποιότητα που μόνο η οικογένεια Λόγου μπορεί να προσφέρει.

Σε δικές μας εγκαταστάσεις και υπό αυστηρό έλεγχο τα λουκάνικά μας ετοιμάζονται στο εργαστήριο μας ακολουθώντας πατροπαράδοτες παραδοσιακές συνταγές προσφέροντας γευστικές απολαύσεις που μόνο η ποιότητα μπορεί να ξεπεράσει.

Γεννημένα και αναθρεμμένα με τις πιο φυσικές μεθόδους, ελεύθερα μέσα σε απέραντα λιβάδια σε μια περιοχή πραγματικής εξέχουσας ομορφιάς τα αρνιά και τα κατσίκια της Καρύστου είναι πανελλαδικώς γνωστά για την ξεχωριστή τους γεύση. Χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές μεθόδους εκτροφής, σε φυσικό περιβάλλον, μακριά από μολύνσεις της ατμόσφαιρας και του περιβάλλοντος μπορούμε να πιστοποιήσουμε πως η ποιότητα που προσφέρουμε είναι πάντα η καλύτερη.

Η ανάμιξη της βοσκής των ζώων μας συμβάλει στον εμπλουτισμό των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνουν τα ζώα μας ενισχύοντας την ανθεκτικότητα και  την καλύτερη δυνατή υγεία τους.

Το κοτόπουλο αποτελεί μία από τις πλουσιότερες πηγές πρωτεϊνών, σημαντικών βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β6, η οποία είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών, για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης το κοτόπουλο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β3, η οποία είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των τροφών, την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, του δέρματος και των νεύρων. Η έλλειψη βιταμίνης Β3 μπορεί να προκαλέσει πελλάγρα, μια νόσο που χαρακτηρίζεται από συχνές διάρροιες, δερματοπάθειες, φλεγμονή της στοματικής κοιλότητας και άνοια. Ένα γεύμα κοτόπουλου μπορεί να προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό το 36% των ημερήσιων αναγκών του σε βιταμίνη Β6 και το 72% των ημερήσιων αναγκών του σε βιταμίνη Β3.

Επίσης το κοτόπουλο είναι πολύ πλούσιο σε κάλιο και βασικά αμινοξέα που δεν μπορεί να σχηματίσει από μόνος του ο ανθρώπινος οργανισμός.

Το κοτόπουλο έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπη. Περισσότερα από τα μισά λίπη που περιέχει, είναι ακόρεστα , τα οποία στην πραγματικότητα, βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης. Συνήθως το δέρμα του κοτόπουλου περιέχει τα περισσότερα λίπη, γι αυτό καλό είναι το κοτόπουλο να μαγειρεύεται αφού έχει αφαιρεθεί η πέτσα του. Επίσης καλό είναι να μαγειρεύετε το κοτόπουλο χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερο λίπος ή λάδι.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather