Τηγανιά

Τηγανιά

Υλικά:

1 κιλό χοιρινό ψαχνό σε μπουκίτσες
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
2 πράσα
1 ποτήρι κρασί
1 κύβο λαχανικών
1/2 ποτήρι λάδι
Αλάτι πιπέρι και νερό
Εκτέλεση:

Πλένουμε το κρέας καλά και έπειτα το βάζουμε να βράσει στη κατσαρόλα με το νερό και το ξαφρίζουμε.

Το αφήνουμε στην φωτιά μαζί με τον κύβο λαχανικών μέχρι να το πιει σχεδόν όλο.

Στην συνέχεια πλένουμε τα πράσα και το κρεμμύδι και το κόβουμε κομματάκια. Το ρίχνουμε μέσα μαζί με το λάδι και το αφήνουμε να τηγανιστεί, γυρίζοντας το συνέχεια.

Όταν έχει πάρει χρώμα τότε ρίχνουμε το κρασί μαζί με το αλατοπίπερο και το σερβίρουμε.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>